Jan Mølby ser frem til at besøge Sønderborg på tirsdag

23. oktober 2019 Kultur

Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen.

Tirsdag den 29. oktober gæster Jan Mølby Sønderborg, når han holder foredraget ’The Great Dane Live’ på scenen i Sønderborg Teater.

”Jeg ser frem til at besøge Sønderborg og det glæder mig, at FC Sønderborg gør rigtig meget ud af talentudviklingen med Sønderborg Talentakademi, for det er nemlig talentudviklings initiativer der for alvor gør en stor forskel”, fortæller Jan Mølby til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingen tvivl om, at det er en sand ildsjæl indenfor fodboldens verden, der gæster Sønderborg, og som har spillet sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush.

Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen – øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med, når han går på scenen i Sønderborg Teater tirsdag den 29. oktober klokken 19:00.

Der er stadigvæk ledige pladser til det spændende foredrag, og du kan købe dem ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...