Jan Pytlick er ny cheftræner for SønderjyskEs herrehold

15. juni 2020 Kultur

Cheftræner Kasper Christensen meddelte tidligere på måneden, at han ønsker at stoppe i klubben, når hans kontrakt udløber næste sommer, men SønderjyskE Herrehåndbold har valgt at stoppe samarbejdet her og nu.

SønderjyskE Herrehåndbold har afløseren klar. Jan Pytlick tager over som cheftræner fra den 1. juli på en treårig aftale, skriver Sønderjyske i en pressemeddelelse.

Jan Pytlick, der var herrehåndboldtræner i Team Esbjerg og GOG, inden han blev kvindelandstræner i slut-halvfemserne, glæder sig til de nye udfordringer i SønderjyskE Herrehåndbold.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er stolt og glæder mig utroligt meget til at blive en del af SønderjyskE Herrehåndbold. Jeg har længe haft en målsætning om at komme tilbage til herrehåndbolden, og da muligheden bød sig, var jeg ikke et sekund i tvivl. Jeg kommer til en klub med et stærkt setup, både på og uden for banen. Klubben har en klar målsætning for fremtiden og nogle stærke værdier, som falder godt i tråd med mine tanker. Jeg glæder mig til at blive en del af den fremgang, som klubben har været igennem de seneste par år og til at blive en del af den fantastiske stemning i Broager Sparekasse Skansen”, siger Jan Pytlick.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt takker Kasper Christensen for nogle gode år i SønderjyskE.

“Kasper Christensen har været en god mand for SønderjyskE Herrehåndbold i fem år – de seneste tre som cheftræner – og vi takker ham for en stor indsats i klubben. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover”, siger sportsdirektøren.

“Selv om jeg er sikker på, at Kasper Christensen nok skulle levere en helhjertet indsats i klubben, så har vi alligevel vurderet, at det var bedre at skifte nu end at vente til næste sommer, når vi vidste, at han ville stoppe. Vi tror, at det giver det bedste resultat i det lange løb”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når skiftet på cheftrænerposten sker nu, skyldes det også, at en kompetent afløser stod klar netop nu.

“Det er ikke sikkert, at en mand som Jan Pytlick også ville være ledig fra sommeren 2021. Nogle gange handler det om at slå til, når du har muligheden, og vi er glade og stolte over, at vi kan hente en kapacitet som Jan Pytlick til SønderjyskE. Den chance ville vi ikke forpasse”, siger Simon Hajdu Lindhardt.

“Jeg har haft flere møder og samtaler med ham de seneste dage, og jeg er blevet helt overbevist om, at han vil passe perfekt ind i vores klub. Alle ved, at han har en ekstrem faglighed, men han har også en sult og ærgerrighed for at vise, hvad han kan i en herrehåndboldklub. Han er et rigtigt klubmenneske, der vil involvere sig i mange ting i klubben, og det siger også en del, at han vil flytte til Sønderborg og blive en del af byen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...