Jari Dolberg hænger sine værker op i KunstPunkt

7. oktober 2020 Augustenborg

‘Indblik’ er titlen på billedkunstner og forfatter Jari Dolbergs udstilling i KunstPunkt i Augustenborg udstilling, der åbner lørdag.

Udstillingen er en fortsættelse af den fortælling, Jari Dolberg tog fat på ved hans seneste udstilling, ”Hvis du kunne se mig”.

På denne udstilling vil der blive vist flere grafiske værker i form af et større udvalg af hans arbejder i raderinger, monotypier og træsnit, skriver KunstPunkt.

En del nye værker er blevet til siden udstillingen i sommer og der vil blive vist eksempler på nyt eksperimentelt arbejde med maleriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen vil vise et større udsnit af de forskellige arbejdsmetoder og tilgange til temaet, menneskesyn.

Der er fernisering på udstillingen lørdag klokken 13 til 17, hvor forfatter og billedkunstner Kurt Kyed holder talen. Herefter kan udstillingen ses frem til torsdag den 22. oktober.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...