Jari Dolberg hænger sine værker op i KunstPunkt

7. oktober 2020 Augustenborg

‘Indblik’ er titlen på billedkunstner og forfatter Jari Dolbergs udstilling i KunstPunkt i Augustenborg udstilling, der åbner lørdag.

Udstillingen er en fortsættelse af den fortælling, Jari Dolberg tog fat på ved hans seneste udstilling, ”Hvis du kunne se mig”.

På denne udstilling vil der blive vist flere grafiske værker i form af et større udvalg af hans arbejder i raderinger, monotypier og træsnit, skriver KunstPunkt.

En del nye værker er blevet til siden udstillingen i sommer og der vil blive vist eksempler på nyt eksperimentelt arbejde med maleriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen vil vise et større udsnit af de forskellige arbejdsmetoder og tilgange til temaet, menneskesyn.

Der er fernisering på udstillingen lørdag klokken 13 til 17, hvor forfatter og billedkunstner Kurt Kyed holder talen. Herefter kan udstillingen ses frem til torsdag den 22. oktober.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...