Jazz: Marc Bernstein med Sinne Eeg og andre gode folk

13. oktober 2020 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Til trods for covid-19 begrænsninger ved koncerter og andre begivenhederne er det lykkedes at gennemføre koncerterne i Sønderborg Jazzclub her i efteråret. Sæsonen slutter i december og inden da er der mulighed for at lytte til Marc Bernstein og Sinne Eeg.

Bernstein underviser på konservatoriet i Esbjerg og holder stadig hof med en række tidligere musikalske elever, heriblandt Sinne Eeg. Det musikalske koncept går under betegnelsen: Marc Bernstein & Good People.

I foråret 2013 udgav Bernstein albummet Hymn for Life, der bevæger sig mellem crunchy New Yorkerjazz og et mere dansk/europæisk udtryk. Samtidig er den et stærkt personligt bud på nutidig vokaljazz, der er skrevet specielt til Sinne Eeg, med et skarpt blik for den dybere del af hendes eminente vokalregister, skrivr Sønderborg Jazzclub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejdet eksisterer fortsat, men mange koncerter bliver det ikke til, da Sinne Eegs program er tæt besat med koncerter over hele verden. Så grib denne enestående chance for at høre dette fremragende band. Der bliver forhåbentligt et genhør med deres ubeskriveligt smukke fortolkning af Michel Legrands klassiker The windmills of Your Mind, som kan høres på udgivelsen Hymn for Life.

Koncerten spilles på Sønderborghus søndag den 25. oktober kl. 15 som en af de sædvanlige matinékoncerter i Sønderborg Jazzclubs regi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetpris for medlemmer kr. 80.- biletter i døren kr. 140,- og i forsalg 120,-

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk