Jazz: Stor hæder til Aske Drasbæk fra Midtals Musikskole

27. december 2013 Kultur

Aske Drasbæk er vokset op på Als. For tyve år siden meldte han sig ind i Midtals Musikskole og nu er Aske Drasbæk Group kåret som ”Årets nye danske jazznavn 2013” ved DMA Jazz.

For ca. 20 år siden begyndte Aske Drasbæk i Midtals Musikskole, nu Sønderborg Musikskole. Allerede dengang kunne lærerne i musikskolen se og høre, at her var et talent, der kunne drive det vidt.

Aske Drasbæk høster stor hæder.

Aske Drasbæk høster stor hæder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter uddannelse på Rytmisk Musikkonservatorium i København har han for nylig med sin gruppe Aske Drasbæk Group udgivet LP’en Old Ghost. Det er på baggrund af denne udgivelse, at Aske Drasbæk Group for nylig er blevet kåret som “Årets nye danske jazznavn 2013″ ved Danish Music Awards i Jazz.

”Det er skønt at se, når en af vores elever går hele vejen og slår igennem med deres store talent, som vi har bidraget til at pudse og pleje. Stort tillykke til Aske Drasbæk og tak til alle de gode musiklærere, der til hverdag går rundt og bakker op omkring kommende talenter”, siger leder af Sønderborg Musikskole, Jan Østergaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...