JC Multiservice er altid klar til at rykke ud i private hjem og haver

12. februar 2018 Erhverv

Annonce:

Skal du have malet stuen, gjort haven forårsklar eller måske have gjort hovedrent efter håndværkerbesøg, så kan du ringe til Jonas Christensen, der har virksomheden JC Multiservice.

“Ideen med at lave sådan en virksomhed fik jeg, fordi en bekendt hjalp folk en gang imellem. Han var rigtig god til en masse forskellige, praktiske ting. Og så tænkte jeg, at man kan lave en forretning ud af det”, siger Jonas Christensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jonas Christensen har en gruppe medarbejdere, der kan sendes ud til de forskellige opgaver, som folk beder om hjælp til.

Har du ikke mod på selv at male, så har JC MultiService det.

“Jeg har nogle, der synes, det er dejligt at gå og male, nogle der er vilde med havearbejde og andre, der synes, rengøring er sjovt. Og når man arbejder med noget, som man har interesse for, så bliver man ret god til det”, siger Jonas Christensen, som bruger det meste af sin hverdag på skolebænken.

“Jeg selv kan rigtigt godt li’ at male og så har jeg opdaget, det er ret dejligt at gøre rent efter håndværkere. Der kan vi virkelig se forskellen på før og efter”, siger han.

Tilfredse kunder

Medarbejderne i JC Multiservice er meget omhyggelige, når de udfører deres opgaver.

“Vi vil have tilfredse kunder og det får vi kun, når vi indfrier forventningerne, og det gør vi”, siger Jonas Christensen.

JC Multiservice startede i september sidste år.

“Vi har ordnet haver, malet i huse og lejligheder, lavet andre håndværkeropgaver og forleden fjernede vi en kæmpe sten fra en have”.

Firmaer må gerne ringe

“Og det er privat-kunder vi har haft lige siden, vi begyndte. Men det betyder ikke, at vi ikke gerne vil have opgaver for virksomheder”, siger Jonas Christensen.

Du kan bestille ham og hans team på telefon 6054 04 22.

Læs mere HER på JC Multiservice

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk