Jeanett Dixen kan hjælpe andre til at få et bedre liv

18. maj 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

24-årige Jeanett Dixen har starten sin egen virksomhed, hvor hun tilbyder lektiehjælp til elever i folkeskolen, 10. klasse og gymnasiet. Og det kan være en kærkommen hjælp til travle forældre.

“Det er ikke alene lektierne, jeg hjælper med. Der er skoleelever, der har det svært med at række fingeren i vejret og sige noget højt i klassen og så hjælper jeg også elever til at lægge planer, så de får plads til både fritidsinteresser og til lektierne”, siger Jeanett Dixen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Naturligvis hjælper hun i samarbejde med forældrene.

“Men fokus er på eleven og det betyder, at forældrene orienteres og så må de have tillid til det, som jeg og deres søn eller datter laver”, siger Jeanett Dixen.

Styr på pengene

Jeanett Dixen er uddannet finansøkonom fra Erhvervsakademiet.

“Så jeg tilbyder også hjælp til mennesker, der har brug for at styr på hverdagsøkomien. For eksempel hjælper jeg med at få lagt et budget, lave nogle madplaner og sikre et overblik”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at hun meget gerne vil hjælpe unge mennesker, der er på vej til at flytte hjemmefra.

“Her er det især vigtigt, at den unge får en bolig, der er til at betale og et budget giver indsigt i de udgifter, der følger med, når man skal stå på egne ben”, siger Jeanett Dixen.

Styr på elektronikken

“Jeg har styr på elektronik, så jeg tilbyder at lære andre, hvordan man bruger sin pc, ipad eller en splinternye smartphone”, siger Jeanett Dixen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spændende start

Jeanett Dixen er vikar på et bosted og har derfor tid til at hendes virksomhed stille og roligt vokser og udvikler sig.

“Jeg har fået kunder og der er flere, der har booket mig”, siger hun.

For at komme godt fra start tog hun en tur på Sønderborg Iværksætter Service og snakkede med dem om sin idé.

“Deres vurdering er, at de ydelser, som jeg tilbyder, dem er der efterspørgsel på, så nu skal folk lige høre om mig, læse min hjemmeside BedrelivmedDixen og så ringe og snakke med mig”, siger iværksætteren. Telefonnummeret er 6155 3565

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeanett Dixen har ikke et kontor, hvor kunderne skal møde.

“Jeg kører ud”, siger hun.

Læs hjemmesiden HER på bedrelivmeddixen.dk

 

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...