Jeanne Boel glæder sig til masser af gæster i Sønderborg Sommer Revy

21. april 2021 Kultur

Det er længe siden vi har haft pressemøde her i Sønderborg Sommer Revy – og det skyldes jo, der ikke blev spillet revy sidste år. Men nu er restriktionene lempet, så vi igen kan lave revy – og folk kan trygt købe billet, fordi vi nok skal passe rigtigt godt på alle.

Sådan sagde revyejer Jeanne Boel inden hun fortalte, hvem der er med i dette års revy, Carsten Svendsen, Jeanne Boel, Jesper Lundgaard, Jeff Schjerlund og Lone Rødbroe. Kapelmesteren er igen Thomas Pakula.

“Jesper Lundgaard er en rigtig dygtig revyskuespiller, som jeg har set i Rottefælden og så synger han hammergodt”, siger Jeanne Boel og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Carsten Svendsen ringede jeg til sidste år, hvor han takkede nej, fordi han ville bruge tid med sin familie. Men i år vil han gerne og det er jeg rigtigt glad for, fordi jeg så ham gøre det helt fantastisk for år tilbage og tænkte dengang, at han selvfølgelig skal være med i Sønderborg”.

Carsten Svendsen var så heldig, at han blev en del af Cirkusrevyen sidste år – og så uheldig, at den blev aflyst.

“Jeg synes, det er dejligt at lave revy og jeg er vild med satire, humor og musikalitet – og så synes jeg, at revy bare er ekstremt dansk”, siger Carsten Svendsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan bestille din billet på Sønderborg Sommer Revys hjemmeside. 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 112, Sønderborg

Brand i bil

17. august 2022 112

I rundkørslen på Grundtvigs Allé var der onsdag eftermiddag klokken 16:40 brand i en bil. “Brandfolk fra stationen i Sønderborg fik den slukket”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT.

Læs mere...