Jeanne Boel glæder sig til masser af gæster i Sønderborg Sommer Revy

21. april 2021 Kultur

Det er længe siden vi har haft pressemøde her i Sønderborg Sommer Revy – og det skyldes jo, der ikke blev spillet revy sidste år. Men nu er restriktionene lempet, så vi igen kan lave revy – og folk kan trygt købe billet, fordi vi nok skal passe rigtigt godt på alle.

Sådan sagde revyejer Jeanne Boel inden hun fortalte, hvem der er med i dette års revy, Carsten Svendsen, Jeanne Boel, Jesper Lundgaard, Jeff Schjerlund og Lone Rødbroe. Kapelmesteren er igen Thomas Pakula.

“Jesper Lundgaard er en rigtig dygtig revyskuespiller, som jeg har set i Rottefælden og så synger han hammergodt”, siger Jeanne Boel og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Carsten Svendsen ringede jeg til sidste år, hvor han takkede nej, fordi han ville bruge tid med sin familie. Men i år vil han gerne og det er jeg rigtigt glad for, fordi jeg så ham gøre det helt fantastisk for år tilbage og tænkte dengang, at han selvfølgelig skal være med i Sønderborg”.

Carsten Svendsen var så heldig, at han blev en del af Cirkusrevyen sidste år – og så uheldig, at den blev aflyst.

“Jeg synes, det er dejligt at lave revy og jeg er vild med satire, humor og musikalitet – og så synes jeg, at revy bare er ekstremt dansk”, siger Carsten Svendsen til SønderborgNYT.

Du kan bestille din billet på Sønderborg Sommer Revys hjemmeside. 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...