Jeanne Boel og ægtemanden er yderst tilfredse med premieren på årers sommerrevy

1. juni 2021 Kultur

Klaus Kristensen og Jeanne Boel er glade og tilfredse efter premieren på Sønderborg Sommer Revy Show, hvor de synes, at revyen kørte præcis, som de havde håbet på.

Inden revyen gik i gang, sagde tidligere revyejer Flemming Krøll til SønderborgNYT, at det bliver spændende at se, hvad Jeanne Boel vil med revyen i Sønderborg. Flemmig Krøll havde Nykøbing Falster Revyen.

Det blev en revy med masser af sang og der var også et par politikere, som fik ord med på vejen – og det samme gjorde mandeinfluenzaen. Selv den Corona-berømte Philip Faber blev der plads til og også Sønderborgs stjernekok, Jesper Koch, som fik plads efter en flot og glidende overgang fra et nummer med Jespers pølsevogn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi fik også mange positive tilbagemeldinger fra publikum, som synes, at vores revyhold gjorde det rigtigt godt – og det er jo publikums mening, der er den vigtigeste af alle”, siger Klaus Kristensen.

Revyen leveres på flotteste vis af Jeanne Boel, Lone Rødbroe, Jesper Lundgaard, Jeff Schjerlund og Carsten Svendsen, et virkeligt sangstærkt hold, som akkompagneres af kapelmester Thomas Pakula og hans spillemænd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...