Jeanne Boel og ægtemanden er yderst tilfredse med premieren på årers sommerrevy

1. juni 2021 Kultur

Klaus Kristensen og Jeanne Boel er glade og tilfredse efter premieren på Sønderborg Sommer Revy Show, hvor de synes, at revyen kørte præcis, som de havde håbet på.

Inden revyen gik i gang, sagde tidligere revyejer Flemming Krøll til SønderborgNYT, at det bliver spændende at se, hvad Jeanne Boel vil med revyen i Sønderborg. Flemmig Krøll havde Nykøbing Falster Revyen.

Det blev en revy med masser af sang og der var også et par politikere, som fik ord med på vejen – og det samme gjorde mandeinfluenzaen. Selv den Corona-berømte Philip Faber blev der plads til og også Sønderborgs stjernekok, Jesper Koch, som fik plads efter en flot og glidende overgang fra et nummer med Jespers pølsevogn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi fik også mange positive tilbagemeldinger fra publikum, som synes, at vores revyhold gjorde det rigtigt godt – og det er jo publikums mening, der er den vigtigeste af alle”, siger Klaus Kristensen.

Revyen leveres på flotteste vis af Jeanne Boel, Lone Rødbroe, Jesper Lundgaard, Jeff Schjerlund og Carsten Svendsen, et virkeligt sangstærkt hold, som akkompagneres af kapelmester Thomas Pakula og hans spillemænd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...