Jeff Scherlund øver i Sønderborg Sommer Revy og Dirty Dancing

23. april 2021 Kultur

Jeff Scherlund, som er en del af Sønderborg Sommer Revy, har rigtigt travlt i den her tid, fordi han ud over at være begyndt på prøverne i Sønderborg også er i gang med prøver til Dirty Dancing i København. Når Jeff Scherlund er blevet hyret begge steder, så er en del af forklaringen, at han er uddannet på Musicalakademiet, hvor skuespil, sang og dans er noget, som alle skal kunne.

“Siden mandag har vi gennemgået tekster, men vi har endnu ikke valgt numre ud, men snakker om, hvilke tekster, der passer til hver enkelt af os”, siger Jeff Scherlund og fortæller videre, at de også giver nogle ideer og stikord videre til nogle tekstforfattere og beder dem skrive en tekst ud af det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeff Scherlund fortæller, at hans karriere har kørt slag i slag siden han blev færdig i Musicalakademiet i Fredericia.

“Jeg har altid gerne ville lave revy, fordi jeg synes, det er herligt at få folk til at grine, så det var skønt, da jeg blev kontaktet af Menstrup Revyen og var med der – og det gjorde, at Jeanne Boel så mig – og nu er jeg her, hvor jeg kan nyde den energi, der er i at lave revy, hvor et nummer skal leveres på bare fire minutter”.

Lone Rødbroe og Jeanne Boel

Jeff Scherlund synes også, det er alletiders, at Sønderborg Sommer Revy er en af de større revyer – og især om at Lone Rødbroe og Jeanne Boel er med.

“Det er rigtigt dejligt at være sammen med dem – og de er rigtig gode til at lære fra sig, de kan jo rigtigt meget”, siger Jeff Scherlund. Han satser også på, der kommer rigtig mange sange med i revyen.

“Vi er jo et sangstærkt hold”.

Pendler lidt meget

Når Jeff Scherlund skal være med i både Sønderborg og København, så skal der pendles en del – og han er rigtig glad for, at bilhandler Martin Iversen har stillet en bil til rådighed på nogle rigtig gode betingelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så kan jeg vise en bil fra Sønderborg, når jeg kører tværs over Fyn og Sjælland”, siger Jeff Scherlund.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...