– Jeg blev klogere på mig selv gennem hypnoterapi

27. januar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Der er uden tvivl mange mennesker, der aldrig har prøvet at være i hypnose. Og derfor er der flere af os, der ikke er helt sikre på, om det kan bruges til noget som helst.

Anna Hynding fik en god hypnose-oplevelse.

Anna Hynding fik en god hypnose-oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg blev klogere på mig selv gennem hypnose, hvor jeg fik at vide, at jeg er i det rigtige job samt at jobbet hænger fint sammen med, at jeg kan heale, siger Anna Hynding fra Augustenborg. Hun arbejder i hverdagen i hjemmeplejen og ind i mellem er der nogle mennesker, der får gavn af hendes healing.

Hypnoterapi havde hun ikke prøvet, inden hun kom i forbindelse med Lars Thorøe Rasmussen, der står bag klinikken Lyshjertet.

Rejsen med Lars

Inden Anna Hynding ringede på døren hos Lars Thorøe Rasmussen i Gråsten, havde hun et spørgsmål klar, så der var et mål at sigte efter under hypnosen. Hun ville gerne vide, om hun arbejder med det, der er det rigtige for hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Inden hypnosen sidder jeg altid og snakker med klienten om, hvad det er, der søges svar på og hvilke forventninger, der er til hypnoterapien, siger Lars Thorøe Rasmussen til Sønderborg Nyt.

– Lars guidede på tryggeste vis ind i hypnosen, hvor jeg landede på en strand. Efter et øjeblik trådte mit Jeg ud af kroppen og blev ført hen til en dør. Via den kom jeg ind i en pejsestue, hvor jeg mødte forskellige ting. Pejsestuen var stor og der gik gange ud fra den, siger Anna Hynding og er lidt overrasket over, hvor tydeligt hun husker det.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Flere steder var der store billeder, som jeg kunne gå forbi eller ind i. Jeg mødte to af billederne. Det ene var virkeligt flot, mens det andet var grimt.

Lars Thorøe Rasmussen forklarer, at han fører klienten frem til stedet med billederne og det er klientens underbevidsthed, der styrer, hvad der er på billederne.

Klart billede i brønden

Lars Thorøe Rasmussen guidede hende videre til en brønd, som pudsigt nok også var i Pejsestuen. Omkring brønden stod en gruppe mennesker og snakkede. Anna Hynding kunne se, de havde det muntert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Healer, hypnoterapeut og coach Lars Thorøe Rasmussen.

Healer, hypnoterapeut og coach Lars Thorøe Rasmussen.

– Nede i brønden kunne vi se blomster og fisk. Selvfølgelig var det strengt forbudt at smide noget som helt i brønden, fordi det ville give ringe i vandet, så ingen længere kunne se, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Her viser det sig, det er vigtigt for Anna, der ikke er for mange forstyrrelser i hendes dage. Det er meget vigtigt for hende, at have rene linier med sine omgivelser, siger hypnoterapeuten.

Lyset renser

Hypnoterapeuten guidede hende videre fra brønden og op på en bakke.

– Her stod jeg lidt i lyset, der rensede mig, gav energi og farver, inden jeg gik videre til jeg fandt en bænk, siger Anna Hynding. På bænken sad hendes hjælpere og engle, som hun kunne snakke med, spørge om nogle ting.

– Jeg husker, Lars spurgte, om jeg ville blive her lidt og han holdt sig respektfuldt tilbage, mens jeg fik svar på mine spørgsmål, siger Anna Hynding. Netop det, at Lars Thorøe Rasmussen holdt sig helt neutralt overbeviste hende om, at der på ingen måde er tale om manipulation fra hans side.

Op til overfladen

Blidt og roligt kaldte han hende tilbage fra hypnosen.

– Jeg kom tilbage med en varm oplevelse, der havde givet stor ro indeni. Det var en behagelig fornemmelse, siger Anna Hynding. Hun er blevet overbevist om, at de ting, som hun gør i hverdagen, hænger fint sammen med det hun lever for.

Og om Lars Thorøe Rasmussen har hun kun det bedste at sige.

– Jeg er selv healer og den her oplevelse gør, at jeg helt sikkert vil komme til Lars igen, når jeg er klar til at gå mere i dybden med mig selv, siger hun. Alene snakken før og efter gjorde, at Anna Hynding er overbevist om, at Lars Thorøe Rasmussen ved, hvad han har med at gøre og kan sine ting.

– Det tæller også meget, at Lars udviser respekt under hele forløbet, siger Anna Hynding.

Læs, hvad Lars Thorøe Rasmussen kan hjælpe dig med:

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...