Jernbaneapoteket rykker i Borgen

3. juni 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

I efteråret åbner Jernbane Apoteket i Borgen, og kunderne får dermed mulighed for til supplere deres shopping i Borgen med apotekervarer og medicin.

Den 1. oktober åbner apoteket en ny afdeling i Borgen.

Apoteket skal være i Borgens stueetage i det nuværende Name It-lejemål, der lukker i juli, og dermed giver plads til apoteket i det næsten 200 kvm store lejemål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Apoteketet kommer altså til at have let tilgængelighed ved hovedindgangen fra Kastanie Allé.

Apoteker Anna Grethe Finmand er mangeårig ejer af Jernbane Apoteket, og har på nærmeste hold kunne følge udviklingen i Borgen.

Som apotek er det meget vigtigt for os at være tilgængelige – at være der hvor kunderne er. Med udvidelsen til Borgen får vi adgang til rigtig mange for os nye kunder. Derudover er der jo mange af dem, som handler hos os på Jernbanegade, som også handler i Borgen, og det er derfor et naturligt skridt for os også at være dér.”

Centermanager Flemming Enghave supplerer apotekeren, og fortæller:

Et apotek har længe været på vores ønskeliste, da det er en af de butikker, som vi ved kunderne efterspørger. Med etableringen af apoteket, samt inden for kort tid fastfood restauranten Kebab Town og den kommende biograf, kommer vi med vores butikssammensætning endnu nærmere det samlede produkt, som vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder i Borgen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk