Jesper Larsen blev hædret i Nord-Als Boldklub

15. november 2021 Kultur

Lørdag var alle spillere fra seniordamer, -herrer og old boys-afdelingen samt frivillige trænere, ledere og hjælpere inviteret til den traditionsrige afslutningsfest i Nord-Als Boldklub. Det foregik i Nordals Idrætscenter og 132 havde tilmeldt sig.

Aftenens højdepunkt var som altid kåringen af Årets NBer. En pris, som er blevet uddelt siden den første afslutningsfest i 1970, hvor den godt nok hed ‘Årets idrætsmand’, men som i 2001, da der ikke var plads til flere navne på den gamle pokal, blev omdøbt, skriver boldklubben i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke overraskende faldt valget på den netop afgåede formand, Jesper Larsen, som igennem mere end otte år på fornem vis har repræsenteret klubben. Som den nye formand, Frank Andersen, betonede i sin tale til prismodtageren, har Jesper Larsen utrætteligt kæmpet for og lykkes med at gøre Nord-Als Boldklub synlig i lokalområdet og i de trykte, digitale og ikke mindst på de sociale medier.

Senest for en uge siden sørgede Jesper Larsen for at få NB på landkortet, da klubben ved Fritidsfesten i Gråsten fik tildelt prisen for ‘årets initiativ’ for en målrettet indsats for at få de alleryngste til at starte i en idrætsforening. ”Fodbold for små fødder”, som indsatsen kaldes, henvender sig til børn helt ned til 3-års-alderen. Foreløbig har klubben fået godt 40 små medlemmer på den konto og det er Jesper Larsen, der sammen med fire andre trænere, står for træningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved afslutningsfesten blev den kun 17-årige Valdemar Bundgaard kåret til årets spiller på 1. holdet for seniorherrer. 2. holdets pris gik til Magnus Scholer-Eriksen, mens Katya Knøsgaard blev kåret til årets spiller på kvindesiden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...