Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab.

“Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et meget vigtigt udvalg”, siger Jesper Larsen til SønderborgNYT. Som matematiklærer på folkeskolen i Nordborg, så er det klart, at han tænker meget på folkeskolerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det gør jeg, fordi folkeskolerne handler om os alle sammen. Det er børnene, som er i skolerne og deres forældre vil gerne have, at deres børn får den bedst mulige start på livet. Og bedsteforældre ønsker også, at deres børnebørn er på gode skoler. Det gør vi alle, fordi børnene skal tegne fremtiden”.

Jesper Larsen vil gøre sit til, at børn i folkeskolerne trives.

“Trivsel og læring går hånd i hånd og vi kan sikre trivslen gennem dannelse – og det får mig til at springe over til idrætten, hvor der er rigtigt meget dannelse. I foreningerne mødes man på tværs af de såkaldte samfundslag og det har ingen betydning for en fodboldkamp om en spiller er fra en rig familie eller fra en familie på overførselsindkomst”, siger han og tilføjer, at han mener, hans to udvalgspladser spiller glimrende sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som helt ny i Byrådet, så er Jesper Larsen klar over, der er meget, han skal lære.

“Og det vil jeg bruge det første år på og undervejs vil jeg læne mig meget op ad de mere erfarne. Eksempelvis Niels Ole Bennedsen og Jan Prokopek Jensen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...