Jesper Westergaard spiller i Fox & Hounds

29. oktober 2019 Kultur

Den 9. november klokken 12:30 er der livemusik på Fox & Hounds i Store Rådhusgade.

Jesper Westergaard spiller et blandet repertoire af egne kompositioner og covers af kendte numre i nye fortolkninger. Begge dele leveres med indlevelse, sjæl og originalitet i et varmt lydunivers med referencer til pop, jazz og soul.

Central for det unikke lydbillede er den spanske guitar, der beherskes med stor musikalsk indlevelse og teknisk formåen, samt en sprød, varm og karismatiske vokal. Som musikalske inspirationskilder kan blandt andre nævnes Bob Dylan, John Lennon, Joao Gilberto, Nina Simone, Al Green, Billie Holliday og Nick Drake. Målet er dog ikke at lyde som nogen anden end sig selv – uanset om musikken oprindeligt er skrevet af Jesper Westergaard eller lånt, skriver restauranten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kort sagt spiller Jesper Westergaard musik, der kommer fra hjertet og går i hjertet – med originale historier fra livet og coverversioner, der får en til at spidse ørerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...