Jesper Westergaard spiller i Fox & Hounds

29. oktober 2019 Kultur

Den 9. november klokken 12:30 er der livemusik på Fox & Hounds i Store Rådhusgade.

Jesper Westergaard spiller et blandet repertoire af egne kompositioner og covers af kendte numre i nye fortolkninger. Begge dele leveres med indlevelse, sjæl og originalitet i et varmt lydunivers med referencer til pop, jazz og soul.

Central for det unikke lydbillede er den spanske guitar, der beherskes med stor musikalsk indlevelse og teknisk formåen, samt en sprød, varm og karismatiske vokal. Som musikalske inspirationskilder kan blandt andre nævnes Bob Dylan, John Lennon, Joao Gilberto, Nina Simone, Al Green, Billie Holliday og Nick Drake. Målet er dog ikke at lyde som nogen anden end sig selv – uanset om musikken oprindeligt er skrevet af Jesper Westergaard eller lånt, skriver restauranten.

Kort sagt spiller Jesper Westergaard musik, der kommer fra hjertet og går i hjertet – med originale historier fra livet og coverversioner, der får en til at spidse ørerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...