JF Stoll-ejer investerer i Sønderborg

2. juli 2014 Erhverv

Kongskilde bruger knap 10 millioner kroner på at sammenlægge selskabets to JF-produktionssteder i Sønderborg. Det skriver Maskinbladet.

Arkiv-foto fra Maskinbladet.

Arkiv-foto fra Maskinbladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg bliver også hjertet i et nyt internationalt center for reserve- og sliddele samt tilbehør. Dermed samles distributionen af disse i en central enhed, der omfatter alle Kongskildes forskellige brands. Hurtig levering af slid- og reservedele er alfa og omega for moderne landbrugsbedrifter, og med det nye center reduceres leveringstiden, mens forsyningssikkerheden øges. Projektet er på 8 mio.kroner og ventes klar primo 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kongskilde er også i gang med at analysere hærdnings- og smedeprocesserne, der er energitunge, på Överum-fabrikken i Sverige.

Det er med henblik på at investere i ny teknologi, der kan forbedre og effektivisere produktionsprocesserne. Sammen med et bedre produktionsflow er målet at reducere energi- og produktionsomkostninger og øge produktionskapaciteten. Der er afsat en investeringsramme på 9 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi er meget tilfredse med den udvikling, Kongskilde har opnået indtil nu i 2014, og selskabets forretningsgrundlag vil blive styrket yderligere med de planlagte tiltag. Det er samtidig et klart signal om, at DLG bakker op om en succesfuld udvikling af Kongskilde, siger bestyrelsesformand Lars Sørensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Vi skal have børn og unge tilbage i foreningerne

16. september 2021 KV21

Byrådskandidat Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver: Ifølge hjemmesiden medlemstal.dk, som er det sted, der indsamler foreningernes medlemstal for idræt, spejder m.m. har Sønderborg kommune mistet over 2000 medlemmer de sidste par år. Et fald på over 8 procent angiveligt på grund af Corona! Slemt ser det ud for børn og unge, som står for de […]

Læs mere...