JF Stoll-ejer investerer i Sønderborg

2. juli 2014 Erhverv

Kongskilde bruger knap 10 millioner kroner på at sammenlægge selskabets to JF-produktionssteder i Sønderborg. Det skriver Maskinbladet.

Arkiv-foto fra Maskinbladet.

Arkiv-foto fra Maskinbladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg bliver også hjertet i et nyt internationalt center for reserve- og sliddele samt tilbehør. Dermed samles distributionen af disse i en central enhed, der omfatter alle Kongskildes forskellige brands. Hurtig levering af slid- og reservedele er alfa og omega for moderne landbrugsbedrifter, og med det nye center reduceres leveringstiden, mens forsyningssikkerheden øges. Projektet er på 8 mio.kroner og ventes klar primo 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kongskilde er også i gang med at analysere hærdnings- og smedeprocesserne, der er energitunge, på Överum-fabrikken i Sverige.

Det er med henblik på at investere i ny teknologi, der kan forbedre og effektivisere produktionsprocesserne. Sammen med et bedre produktionsflow er målet at reducere energi- og produktionsomkostninger og øge produktionskapaciteten. Der er afsat en investeringsramme på 9 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi er meget tilfredse med den udvikling, Kongskilde har opnået indtil nu i 2014, og selskabets forretningsgrundlag vil blive styrket yderligere med de planlagte tiltag. Det er samtidig et klart signal om, at DLG bakker op om en succesfuld udvikling af Kongskilde, siger bestyrelsesformand Lars Sørensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...