Jobansøgningerne til Statens IT er i hus

10. august 2018 Augustenborg

Regeringen har i januar bestemt, at dele af Statens IT skal flytte til Sønderborg – og siden har kommunens medarbejdere  arbejdet på at gøre klar til selve flytningen – og på det næste møde i Erhvervsudvalget bliver de lokale politikere orienteret om status på tingene.

Statens IT vil i første omgang flytte til lejede lokaler i Sønderborg by, hvorefter den permanente placering bliver i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kræves der dog en del ombygning i lokalerne, der har tilknytning til Landbrugsstyrelsen, så indflytningen her sker først i løbet af 2019.

Flytningen betyder ledige jobs.

De 17 stillinger er inden for IT support, IT arkitektur samt projektledelse. Afdelingen skal ledes af to teamledere.

Efter opslag i forskellige medier – samt via distribution af invitationen til ledige i Sønderborgområdet og til jobcentrene i Haderslev, Tønder og Aabenraa – blev jobmatchdagen holdt den 31. maj på Alsion.

Ca. 60 interesserede jobansøgere mødte op på dagen og blev informeret om kommende ledige jobs.

Interesserede jobansøgere fra andre kommuner blev derudover informeret om de forskellige tilbud til tilflyttere af Tilflytterservice, der også var til stede sammen med Jobcentret.

Der var her også fokus på hjælp til partnerjobs.

Den ledige teamlederstilling er nu blevet besat, og der er ifølge Statens IT indkommet mange kvalificerede ansøgninger til de øvrige ledige stillinger.

Herunder et antal fra deltagerne på jobmatchdagen, som vil blive indkaldt til samtale.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk