Jobcenter: Gode råd til de der rammer kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen

3. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Pengene er blevet færre for en gruppe borgere efter regeringen den 1. oktober i år indførte et nyt kontanthjælpsloft og en 225-timers regel. Men nu er der hjælp at hente.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jobcenter Sønderborg vil nemlig invitere de borgere, der får mindre udbetalt i ydelse og give dem inspiration og ideer til, hvordan man kan få pengene til at række længere og vise fordelen ved at arbejde – selv få timer om ugen til at begynde med.

“Jeg er virkelig glad for dette initiativ.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan betyde utrolig meget for en enlig mor at få mindre penge til rådighed og det kan være svært at overskue, hvor man kan spare henne. At få hjælp til at skabe sig et overblik over sine udgifter og få helt konkrete ideer til fx en madplan, der holder, kan give luft i budget og ro i maven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mange gode råd at hente og jeg håber, at der er mange, der vil tage imod tilbuddet, siger formand for arbejdsmarkedsudvalget”, siger Arbejdsmarkdsudvalgets formand, Jan Prokopek Jensen, i en pressemeddelelse.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...