Jobcenter skal være den foretrukne rekrutteringspartner

12. marts 2019 Erhverv

“Jobcenter Sønderborg skal være virksomhedernes foretrukne rekrutteringspartner”. Sådan lyder det første af de to overordnede mål i den nye beskæftigelsespolitik 2019 – 2022, der netop er godkendt af Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget.

Det andet mål er endnu færre på offentlig forsørgelse.

”Det er vigtige og ambitiøse mål, som kun bliver til virkelighed, hvis virksomhederne, borgerne og medarbejderne i Jobcentret fastholder et tæt samarbejde. Vi har stor fokus på at fastholde og udbygge det gode samarbejde med virksomhederne. Her er kodeordene god service og sikring af, at virksomhederne får den arbejdskraft, de efterspørger. Endelig har vi fokus på opkvalificering af ledige, så kompetencerne matcher virksomhedernes behov, og på at fastholde flere delvis-sygemeldte på virksomhederne”, siger udvalgsformand Jan Prokopek Jensen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

Kommunen skal sikre at drikkevandsboringer er pesticidfri

1. december 2021 Politik

Alle kommuner skal gennemgå alle zoner omkring vandboringer inden udgangen af 2022 og sikre, at de friholdes for pesticider. For at nå i mål med dette krav har Teknik- og Miljøudvalget givet forvaltningen lov til at udstede påbud til ejere af jord omkring boringerne. ”Det handler i bund og grund om at beskytte vores drikkevand. […]

Læs mere...