Jobcenter vil hjælpe endnu flere flygtninge i job

11. august 2017 Erhverv

Sønderborg Kommune har fået 975.000 kr. i bonus fra Udlændinge- og Integrationsministeriet for at få 92 flygtninge i job og uddannelse i 2016. Jobcentret arbejder målrettet på at nå et højere antal i år.

”Selvfølgelig er det fint med en bonus, men faktisk interesserer vi os meget mere om at få flygtningene i job, så de får et godt, indholdsrigt liv og integreres i det danske samfund. Og heldigvis tegner indsatsen godt i år. På jobbet får flygtningene kolleger, og de lærer at tale dansk, de tjener deres egen løn, betaler skat og bidrager til samfundet. Det giver livsglæde og selvrespekt og er et godt fundament for en vellykket integration”, siger Arbejdsmarkedsudvalgets formand, Jan Prokopek Jensen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han tilføjer, at topartsaftalens bonusordning er god på den måde, at den kan være med til at sikre økonomi til, at kommunen kan sætte ekstraordinære tiltag i værk for yderligere at øge beskæftigelsen blandt flygtninge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...