Jobcentre trimmer ledige til NaturErhvervsstyrelsen

10. marts 2016 Erhverv

Der bliver mange dygtige kandidater at vælge imellem, når NaturErhvervstyrelsen skal fylde de mange stillinger i Sønderborg og Tønder. De fire sønderjyske kommuners jobcentre har sammen oprettet to kursusforløb, der jobcenteropgraderer de ledige til at imødegå NaturErhvervstyrelsens behov. Og interessen har været stor fra starten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kursusforløbene er nærmest overtegnede fra starten. Det er faktisk lidt overvældende. Men også meget positivt, fordi det viser NaturErhvervstyrelsen, hvor mange begejstrede og engagerede ansøgere, der kan komme”, siger formanden for arbejdsmarkedsudvalget i Sønderborg Kommune, Jan Prokopek Jensen.

“Det her er en opgave, vi løser bedst ved at løfte i flok, og samarbejdet jobcentrene imellem har virkelig været konstruktivt”, siger han.

De to uddannelsesforløb er udarbejdet i tæt dialog med NaturErhvervstyrelsen og i samarbejde med Business College Syd og Gråsten landbrugsskole. De sigter mod at opkvalificere primært HK-ere og AC-ere med fokus på service, sagsbehandling og økonomi. Men der er også elementer af landbrugsfaglig viden inde over.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...