Jønnes Cykler efterlyser el-cykel-testere

12. april 2016 Erhverv

Cykelhandler Jens Matthiesen fra Jønne Cykler står igen klar med en række el-cykler, der skal testes nu, hvor vejret gerne skulle blive lunere og mere cyklevenligt.

Elcykel fra MBK - Glimrende til indkøbsture og også i stand til at fragte cyklisten rimeligt bekvemt fra Alsion til Dybbøl Mølle.

Elcykel fra MBK – Glimrende til indkøbsture og også i stand til at fragte cyklisten rimeligt bekvemt fra Alsion til Dybbøl Mølle.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De cyklister, der bliver valgt ud som testpersoner, låner en el-cykel i 14 dage, hvor de kan køre alt det, som de lyster”, siger Jens Matthiesen til SønderborgNYT. Og så fortæller han om el-cyklens fordele:

“Cyklister med dårlige led eller dårlig ryg kan sagtens køre el-cykel – og så er den et glimrende, klimarigtigt alternativ til bil nummer to, fordi man kan cykle på arbejde uden at møde gennemsvedt op”, siger cykelhandleren.

Han håber, der er mange, der klikker på linket herunder, så de kommer ind på den hjemmeside, hvor man skriver sig op som el-cykel-tester.

Skriv dig på test-listen HER på testenelcykel.nu

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. maj 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Sportsrideklub har åbent hus torsdag

12. maj 2021 Sport

Der er åbent hus i Sønderborg Sportsrideklub torsdag og det er en del af et landsomspændende arrangement “Aktiv sammen i ridesporten”. Dansk Rideforbund har sammen med Trolle Company igen i år sat salg af t-shirts på dagsordenen for at samle penge, der kan fordeles til klubberne i Danmark, som har været hårdt ramt af corona-situationen. […]

Læs mere...