Jønnes Cykler: Supergode el-cykler til fair priser

23. maj 2016 Erhverv

PROFIL ARTIKEL - SØNDERBORGNYT - ANNONCEHos Jønnes Cykler gøres der en ekstra indsats for at få solgt el-cykler og i den seneste tid er der dukket rigtigt mange og smarte modeller op.

“Vi har ikke de helt billige, fordi de ikke er driftsikre. På flere af dem sætter motoren ud, når der kommer lidt belastning”, siger Jens Matthiesen.

Jens Matthiesen er klar til at guide dig til den rette el-cykel.

Jens Matthiesen er klar til at guide dig til den rette el-cykel.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For vores kunder betyder det, at de cykler, som vi tilbyder er gennemtestede”, siger Jens Matthiesen, der er ejer af Jønnes Cykler.

Vejledning til det rette køb

Hvis en el-cykel skal bruges af den ældre, der har planer om at trille rundt i midtbyen og også bruge den på indkøbsture, så er en hurtig el-drevet mountainbike ikke sagen. Det er den el-cykel, som ældresagen har været med til at udvikle.

“Så vi gør os stor umage med at vejlede vores kunder, så de kommer hjem med den cykel, der passer præcis til deres behov”, siger Jens Matthiesen. Cyklerne leveres samlede og køreklar – og der er en gratis efterspænding med i købet.

Fair priser

Elcykel fra MBK - Glimrende til indkøbsture og også i stand til at fragte cyklisten rimeligt bekvemt fra Alsion til Dybbøl Mølle.

Elcykel fra MBK – Glimrende til indkøbsture og også i stand til at fragte cyklisten rimeligt bekvemt fra Alsion til Dybbøl Mølle.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, vi har el-cykler til fair priser, der ikke flår kunderne til skindet. Og det gælder både el-cykler til den lidt vilde kørsel på Gendarmstien, på cyklerne til de længere ture mellem job og hjem, her tænker jeg på dem, der cykler mellem Sønderborg og Linak eller Danfoss”, siger ejeren af Jønnes Cykler.

Hvis du overvejer at sætte penge i en el-cykel, men ikke helt har besluttet dig, så kan du melde dig som cykeltester HER og prøve en el-cykel i to uger. Og du kan altid få lov til at trille en kort tur på både en el-cykel og de andre cykler, hvis du tropper op i forretningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne artikel er sponsoreret af Jønnes Cykler i Sønderborg.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. maj 2021 COVID-19, Broager

Se listen med Kviktest-stedernes opdaterede åbningstider

12. maj 2021 COVID-19

Nordborg: Nymølle Kro, Nymøllevej 4 BEMÆRK: Åbner 13. maj Mandag 08:30 – 12:00, Tirsdag 13:30 – 20:00, Onsdag 08:30 – 12:00, Torsdag 13:30 – 20:00, Fredag 08:30 – 12:00 Augustenborg: Væksthuset Mandag 08:30 – 12:00, Tirsdag 13:30 – 20:00, Onsdag 08:30 – 12:00, Torsdag 13:30 – 20:00, Fredag 08:30 – 12:00 Sundeved: Forsamlingsgården Mandag 08:30 […]

Læs mere...