Jørgen Mads Clausen i front for Als-Fyn-projektets styregruppe

2. marts 2017 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborg og Faaborg-Midtfyn Kommune er officielt gået sammen om at arbejde for en fast bro-forbindelse mellem Als og Fyn. Torsdag mødtes projektets styregruppe for første gang, og her blev bestyrelsesformanden for Danfoss, Jørgen Mads Clausen, valgt til formand.

Danfoss-formanden har i flere år været fortaler for en bro i stedet for de nuværende færger.

“Jeg ser store perspektiver i en fast forbindelse, og jeg glæder mig over, at vi nu for alvor går i gang med at gøre projektet til virkelighed”, siger Jørgen Mads Clausen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

En fast forbindelse vil være et boost til udviklingen i Syddanmark, og den vil med ét gøre det markant mere attraktivt at drive virksomhed og bo i regionen.

“En bro vil løfte det sydlige Danmark og vil samtidig løse nogle store nationale trafikproblemer, så det er en god investering. Ikke kun lokalt og regionalt, men også nationalt”, siger Jørgen Mads Clausen.

Styregruppen skal i gang med at undersøge, hvordan en bro kan realiseres. Herunder hvem der skal betale for den, og hvordan miljøet vil blive påvirket.

Artiklen fortsætter under annoncen

“En bro mellem Fyn og Als et af de tre infrastrukturprojekter i Danmark, der giver det bedste afkast. Så en bro vil være en investering, der tjener sig selv hjem igen, og derfor kan det også være interessant for blandt andet pensionskasser at investere i projektet”, siger Jørgen Mads Clausen.

Det var iøvrigt også Jørgen Mads Clausen, der gjorde en masse mennesker klogere på alle fordele ved en fast forbindelse mellem Als og Fyn for år tilbage på gymnasiet i Faaborg.

Der talte Jørgen Mads Clausen om, at broen vil skabe et nyt trekantområde, hvor Sønderjylland, Hamborg og Sydyn kommer i spil.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...