Jørn Lehmann: Vores tillid til systemet er under pres

29. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Jørn Lehmann, regionsrådet,  føler selv, at han stort set hører til blandt den gruppe af borgere, som betaler den skat de skal med glæde.

“Det gør jeg fordi mit bidrag til samfundet er med til at sikre fri lægehjælp, sygehuse, uddannelser til alle som kan, hjælp til dem, der ikke har været så heldige i tilværelsen som os andre og meget mere af det, vi alle forbinder med et godt og solidarisk samfund. Netop derfor bliver jeg ked af det, når vi gang på gang kan læse, at nogle nærmest betragter skat som et “ta’-selv-bord”, skriver Jørn Lehmann på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et uvæsen grundlagt af Anders Fogh Rasmussen, da han i sin tid var skatteminister – og godt fulgt op af skiftende ministre siden da. Men også et eksempel på, at stordrift – godt hjulpet på vej af ihærdige IT-sælgere – har uoverskuelige konsekvenser, når teknologien ikke virker – og mange dygtige ansatte er afskediget.

Men allerværst er, at vores tillid til systemet nu for alvor er under pres: Hvorfor skal vi bidrage, når andre, tilsyneladende betydelig mere velstillede slipper?

Artiklen fortsætter under annoncen

Og hvorfor skal borgere på kontanthjælp jagtes ustandselig – både af pressen og visse politikere – ofte af de samme, som har lovprist stordrift, rationalisering og besparelser i den offentlige sektor?

“Jeg forstår det ikke, og min tillid til systemet vakler. Desværre”, skriver socialdemokratiske Jørn Lehmann.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sydals

Bilist kørte galt og ringede til politiet

1. februar 2023 112

Tirsdag ringede en 18-årig kvinde til politiet, fordi hun kørte galt i Høruphav. “Hun kom kørende fra Østerbakken og ud på Sønder Landevej, hvor hun påkørte en anden bil”, siger John Weber fra politiet. “Det lidt pudsige ved sagen er, at den bil, som hun ramte, den forsvandt fra stedet”, siger han videre og tilføjer, […]

Læs mere...