Joey & L.I.G.A skal på scenen til Nord-Als Musikfestival

15. december 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Med tidligere offentliggørelser af store navne som blandt andre Rasmus Seebach, AQUA, Alphabeat, er vejen banet for et fantastisk 40 års jubilæum. Der er på nuværende tidspunkt under 500 partoutbilletter tilbage og dagens offentliggørelser gør ikke billetten mindre attraktiv.

Joey & L.I.G.A er på sin vis gamle kendinge på landets festivaler, men samarbejdet mellem de to hitmaskiner er helt nyt. Vi kan se frem mod en koncert med et kæmpe hit potentiale, når de to bands slår sig sammen, og giver den gas på Parkscenen, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hardinger Band er inviteret til festivalen, for at give alle på pladsen mulighed for at holde en solid fest. Med sig tager de en stor del af det gamle ShuBiDua band plus en håndfuld af de store hits. Det kræver ikke den store doktorgrad for at regne ud at den kombination plus fadøl er lig med: Fest.

Clara er en af den næste generations helt store stjerneskud. Hun har på rekordtid sparket dørene ind alle steder, og bliver af mange betragtet som den unge generations største talenter. Det bliver spændende at følge hende, og så bliver det superspændende at opleve hende til sommer

Artiklen fortsætter under annoncen

 

20. maj 2024 112, Sydals

Frivillige brandmænd gjorde vejen sikker igen

20. maj 2024 112

Mandag aften blev der ringet efter Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, fordi der var brug for hans hjælp på Kegnæs. “Der var spildt noget olie på vejen, så jeg kaldte Kegnæs Frivillige Brandværn, der smed kattegrus på og fjernede olien, så det igen er sikkert at køre der”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT

Læs mere...