Johan Korsfeldt hædret med Musikprisen

5. december 2020 Kultur

Johan Korsfeldt modtog lørdag aften Musikprisen fordi han gennem en årrække har gjort en forskel i musiklivet i Sønderborg Kommune. Prisen består af en statuettet og 15.000 kroner.

Det skriver Sønderborg Musikråd i en pressemeddelelse.

Hans store engagement i korsang har medført, at han ikke alene har stået på podiet som dirigent for Mandskoret, Alsionkoret med flere, men også har engageret sig i Det Sønderjyske Sangcenter.

Med anekdoter og smittende musikglæde har han ofte stået for introduktioner til koncertaftenerne i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans åbne og nysgerrige musikalitet har medført, at han gennem 12 år har været en af de bærende kræfter bag den elektroniske festival Define.

Som braschist stiller han gerne op udenfor Sønderjyllands Symfoniorkester, hvad enten det er til ProMusica, kirkekoncert eller sølvbryllup.

Gennem et aktivt virke i kulturelle institutioner har han medvirket til udvikling af musiklivet i Sønderborg.

Johan Korsfeldt er flyttet fra Sønderborg, men han er i byen i forbindelse med define festival, hvor han blev overrasket af Musikrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...