Johnna og Leif Maibom blev hyldet i og af revyen

27. juni 2021 Kultur

Søndag eftermiddag blev Johnna og Leif Maibom hyldet i og af revyen for den store indsats, som de har lagt for dagen gennem rigtigt mange år.

Der var masser af publikum i Sønderborg Teater, som alle fulgte det program, som Jeanne Boel og Klaus Kristensen havde sat sammen.

“Men skuespillerne, der kommer på scenen, de spiller altså kun for to, nemlig Johnna og Leif Maibom”, sagde Flemming Jensen, som var konferencier i små to timer, hvor hyldesterne flød fra scenen.

“Jeg er rigtig glad for at være med. I min alder er man sådan set glad for at være hvor som helst”, sagde han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ægteparret blev hyldet på slotteste vis af en masse skuespillere, som gennem tiden har været med i Sønderborg Sommer Revy. Flere af dem dukkede frem på scenen, mens andre havde sendt en videohilsen.

Også Sønderborgs borgmester kom på scenen og takkede Johnna og Leif Maibom for deres store arbejde med revyen, som jo også har gavnet Sønderborg.

“Og jeg kan huske dengang I begyndte og da skiftede til professionel revy. Jeg havde en mor, som tog mig med til ‘den slags’ oplevelser”, sagde borgmester Erik Lauritzen til Maibom-parret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så er jeg spændt på, om Leif Maibom også skal være toastmaster, når der næste år igen – måske – er stor herrefrokost. til Ringriderfesten. Jeg selv er klar”, sagde borgmesteren. Og Leif Maibom lovede, at han i alt fald ikke kommer til at byde Ellen Trane Nørby velkommen til Herrefrokosten.

Som en afrunding på eftermiddagen, takkede Leif Maibom alle dem, der havde været med.

“Og når vi valgte at stoppe i revyen, så er det ganske enkelt fordi, det er så utroligt hårdt at blive ved med at udvikle den. Og Johnna bliver bestemt ikke yngre – selvom hun ser sådan ud”, sagde Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maibom-parret formåede at skabe en Sønderborg Sommer Revy, som blev landets tredje-største og en af de toneangivende revyer.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...