Jonatan Spang griller samtiden i Sønderborg

08. November Kultur

Til næste år tager Jonatan Spang en pause fra den kritikerroste seersucces ’Tæt På Sandheden’ på DR2 for at vende tilbage til rødderne.

Det sker med en ny landsdækkende turné under titlen ’TYPISK JONATAN SPANG’, som han indtager Alsion med den 23. november næste år.

Hvor Jonatan Spangs tidligere shows har haft tematiske overskrifter som Damer, Familie, Bryllup og Danmark – tager ’TYPISK JONATAN SPANG’ udgangspunkt i den store verden og ender i det helt nære, skriver Sønderborg Event.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om showet siger Jonatan Spang selv:

“Jeg har det med at blive optaget af de alle mulige spændende projekter. Men der er ikke noget jeg elsker mere end at være på tour og have kontakt med publikum, og høre dem skrige af grin hver aften”.

Showet er et klassisk Jonatan Spang one-man show: En mand – en mikrofon – en stor mavekrampe hver aften.

Fans af ’Tæt på sandheden’ vil opleve alt det de elsker. Den skarpe satire og de overraskende pointer, men også noget nyt når Jonatan stiller skarpt på sit eget liv. Det trofaste publikum kan glæde sig over,  at han vender tilbage til det, han gør allerbedst.

Om hans tilbagevenden til live comedy, siger han selv:

“Nu hvor jeg har taget beslutningen kan jeg næsten ikke vente med at komme afsted. Jeg tror, at timingen er god til at tage en pause fra ’Tæt på sandheden’, og jeg lover at være ligeså hård ved mig selv, som jeg er ved ugens nyheder”.

Forvent satire på højt niveau og glæd dig til, at Jonatan Spang hudfletter dagens Danmark og hans egen lille verden.

Giv dig selv eller en anden en billet i julegave – KØB DEN HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...