Jubilæum: Christina Andersen fejrer 10 år hos Louis Nielsen

20. maj 2015 Erhverv

Optiker Christina Deichgræber Andersen, Vollerup, runder i disse dage 10 år hos Louis Nielsen i Jernbanegade, og untitleddet bliver fejret efter alle kunstens regler fredag 22. maj, hvor der er reception i butikken fra kl. 13 til 16.

“Vi sætter stor pris på vores medarbejdere, så når Christina nu runder de 10 år hos os, skal der naturligvis være fest”, siger retailchef Kasper Nørgaard, der ejer og driver Louis Nielsen-butikken sammen med chefoptiker Sebastian Parada.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Louis Nielsen er jubilaren kendt og respekteret for sin store faglige kompetence og erfaring og især for sin evne til at sætte sig ind i kundernes behov.

Alle kunder, venner, familie og andre interesserede er velkommen til receptionen, hvor der blandt andet bliver budt på lækker jubilæumskage fra Byens Brødhus i Møllegade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...