Jubilæumsfrokostjazz i Det Sønderjyske Køkken

16. november 2019 Kultur

Hans Jørn Wolff All Star Jazz Band og Det Sønderjyske Køkken inviterer til ‘Jubilæumsfrokostjazz’ søndag den 1. december 12.00 – 14.00.

Jazzbandet har månedligt spillet op til frokostjazz på forskellige adresser i Sønderborg gennem 20 år og markerer de over 200 koncerter ved at invitere en gæstesolist – saxofonisten og klarinettisten FIinn Odderskov til at være med på holdet til jubilæumskoncerten, skriver Det Sønderjyske Køkken.

Finn Odderskov er en af de helt store på den danske jazzscene. Hans meritter er ualmindeligt mange, her et lille udpluk: Aktuelt spiller han med blandt andre Bourbon Street Jazz Band, Jazz Vegaz og Allan Bo Quintet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem årene har han spillet med mange af jazzens giganter – heriblandt Thad Jones, Charlie Shavers, Clark Terry, Bud Freeman.

I bigband-sammenhænge kan nævnes Finns eget Finn Odderskov Festival Band, Peder Pedersens Big Band samt Klüvers Big Band.

Finn Odeerskov er altid garant for glad, traditionel jazz og swingmusik af højeste karat og blev i 2019 hædret  med Ben Websters pris for sit virke i dansk jazz.

Om orkestret

Hans Jørn Wolff All Star Jazz Band er et grænseoverskridende musikalsk samarbejde mellem tre danske og to tyske musikere, som – udover at spille i andre sammenhænge – har fundet sammen i et sønderjysk jazzband:

Artiklen fortsætter under annoncen

Etlef Jacobsen, saxofoner

Finn Burich, trombone og vokal

Christoph Cringle,  banjo og vokal

Hans Jørn Wolff, trommer og vokal

Erling Tjørnelund, kontrabas

Forudbestilling er nødvendigt.

For 195 kroner reserverer man musik og frokostjazzmenu incl. en øl/vand/vin på LINKET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk