Jul på Hertugslottet – i hele tre dage

16. november 2019 Kultur

Den 22. – 23. og 24. november danner Augustenborg Slot igen rammen om årets Jul på Hertugslottet. Det hele starter den 22. november kl. 15.45 med fakkeloptog fra Augustenborg Skole til Slotspladsen, hvor julemanden tænder træet og åbner julemarkedet officielt. Alle er velkomne til at deltage i fakkeloptoget, og der er slikpose til de fremmødte børn – der er gratis adgang alle tre dage

Mange flere børneaktiviteter

“Jul på Hertugslottet har i år modtaget 20.000 kr. til børneaktiviteter fra Sol og Strand”, fortæller Birger Larsen, der sammen med fem andre frivillige fra byens foreningsliv er med i julekomitéen bag Jul på Hertugslottet. “Vi er dybt taknemlige for pengene, der netop har gjort det muligt at arrangere mange flere ting for børn. Bl.a. et legeområde med sjove aktiviteter, juleklip og dekorationer, kagekonkurrence for børn, gøgleri, julemand, ballonmand og meget mere.” I forbindelse med julemarkedet er det også muligt at tage turen til Augustiana Kunstpark & Kulturhal på pony eller i hestevogn – her kan børn og voksne bidrage kreativt til den spændende udstilling og klippe juleklip.

Artiklen fortsætter under annoncen

Få en bid brød og oplev “Sønderjysk Humor”

Som noget helt nyt er der i år fællesspisning og standup fredag den 22. november kl. 19.00. Efter spisningen indtager Sven-Erik Ravn scenen med sit standup-sjow “Sønderjysk Humor – osse for danskere”, skriver Julekomiteen.

Fællesspisning og standup koster 80 kr. og kræver tilmelding senest 19. november.

Juleinspiration og musikalske oplevelser

Der er rig lejlighed til at blive juleinspireret og købe unikke julegaver hos de mange juleudstillere. Weekenden byder på musikalske oplevelser i teltet og på pladsen, julen synges ind i Augustenborg Slotskirke, og de besøgende kan også opleve genbrugsmodeshow med prægtige jule- og nytårskjoler. Og så er der naturligvis mulighed for at stille både den lille og den store sult med dejlige ringriderpølser, lækre kager og sandwich og mange andre godter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele programmet findes HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...