Julebingo, spildesign for børn og julequiz – alt på Æ Bræt

30. november 2021 Kultur

På brætspilscafeen i Sønderborg er der skrevet flere ting i arrangementskaldenderen her i decenber – og allerede på søndag inviteres der til julebingo klokken 19.

“Det koster 25 kroner for en plade og præmierne er fra byens forretninger og restauranter”, siger medejer af brætspilscafeen, Helle Keller Lund, til SønderborgNYT.

Inden da – og det er på fredag – er der workshop med brætspilsdesigner Søren Jönsson, som også er forfatter.

“Han står bag Smartbook og via sin smartphone kan man interagere med spillene i bogen”, forklarer Helle Keller Lund og tilføjer, at arrangementet er målrettet børn på 10 til 12 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og den 9. december er der igen quiz, hvor du er velkommen til at tage nogle venner på Æ Bræt, så i kan deltage i julequizzen, hvor det gælder om at bruge sin paratviden om julen.

“Der kommer spørgsmål i forskellige kategorier, som hører hjemme under julen og det hold, som har flest rigtige svar, de vinder æren”, siger Helle Keller Lund.

De seneste tre quiz-aftener er vundet af et hold, som kalder sig ‘Håndarbejdets Fremme’, men måske kan du og dine venner slå dem med jeres viden om jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi synes, det kunne være hyggeligt, hvis der kommer nogle flere hold næste gang – og det gør ikke så meget, hvis de vinder over os”, siger de kvikke mennesker fra Håndarbejdets Fremme, Lene Esthave, Trine Matter Lindén, Lisbeth Gram og Mette Herold Thomsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...