Julegallakoncert med Sønderjyllands Symfoniorkester

10. december 2020 Kultur

Torsdag aften sang Anette Heick og Bo Kristian Jensen ved Sønderjyllands Symfoniorkesters julekoncert i Alsion – og især Anette Heick var rigtigt glad for at være i Sønderborg.

“Sjælland lukkede bag mig, da jeg kørte herover, så nu er det jo spændende, om jeg slipper hjem igen”, sagde hun.

Hun og Bo Kristian Jensen sang forskellige amerikanske julesangen og også en engelsk, inden de nåede til ‘Rudolf med den røde tud.

“Faktisk tror jeg, at Sønderborg er det eneste sted i landet, hvor der er koncert i aften. Andre steder er jo lukket ned”, sagde Anette Heick og opfordrede publikum til at påskønne, at de havde muligheden for at nyde god musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var udsolgt til torsdagens koncert – og publikum fik set et bredt udsnit fra Anette Heicks garderobe.

“Min garderobe har ikke været i brug, fordi jeg ikke har været ude og synge, så i aften vil jeg bruge så meget tøj som muligt sagde hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...