Julegallakoncert med Sønderjyllands Symfoniorkester

10. december 2020 Kultur

Torsdag aften sang Anette Heick og Bo Kristian Jensen ved Sønderjyllands Symfoniorkesters julekoncert i Alsion – og især Anette Heick var rigtigt glad for at være i Sønderborg.

“Sjælland lukkede bag mig, da jeg kørte herover, så nu er det jo spændende, om jeg slipper hjem igen”, sagde hun.

Hun og Bo Kristian Jensen sang forskellige amerikanske julesangen og også en engelsk, inden de nåede til ‘Rudolf med den røde tud.

“Faktisk tror jeg, at Sønderborg er det eneste sted i landet, hvor der er koncert i aften. Andre steder er jo lukket ned”, sagde Anette Heick og opfordrede publikum til at påskønne, at de havde muligheden for at nyde god musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var udsolgt til torsdagens koncert – og publikum fik set et bredt udsnit fra Anette Heicks garderobe.

“Min garderobe har ikke været i brug, fordi jeg ikke har været ude og synge, så i aften vil jeg bruge så meget tøj som muligt sagde hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Politikerne vil ikke pille ved service-niveauet i hjemmeplejen

5. december 2021 Samfund

Hjemmeplejen forudser, at der kan komme udfordringer med at dække alle vagter. Dette skyldes et stigende sygefravær i relation til coronasituationen. Udfordringen bliver ydermere forstærket af et stigende antal ældre med behov for hjemmepleje og udfordringer med at rekruttere tilstrækkeligt med social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Det kan gøre det vanskeligt at opretholde […]

Læs mere...