Julegallakoncert med Trine Gadeberg og Bobo Moreno

13. november 2018 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester skruer helt op for julestemningen til en fest af en julegallakoncert torsdag den 29. november kl. 20.00 i Koncertsalen i Alsion.

Programmet byder på populære julemelodier, der kan både nynnes og synges med på.

Orkestret ledes af dirigent David Firman i et samarbejde, som efterhånden er 30 år gammelt, og i selskab med sangerne Trine Gadeberg og Bobo Moreno synges julen ind i Sønderborg.

Trine Gadeberg er en af Danmarks dygtigste performere og underholder mange publikummer med enten klassisk sang, musicals, revyer og lummer optræden med ensemblet City Singler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bobo Moreno har siden 1980erne begejstret med sin mangesidige sangstemme, og har en lang række samarbejder med store danske kunstnere bag sig.

Aften bliver helt i julens tegn, når orkestret blandt mange andre julemelodier spiller Når Du Ser Et Stjerneskud og der traditionen tro synges fællessang denne gang er det Rudolf Med Den Røde Tud.

Du finder BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...