Julegaveidé: Tapas-spisning og foredrag med kokken Jesper Vollmer

9. december 2021 Kultur
Jesper Vollmer. Pressefoto
Jesper Vollmer. Pressefoto

Mød en af landets mest anerkendte kokke, Jesper Vollmer, tidligere køkkenchef for Kongehuset og nu populær tv-kok i Go’morgen Danmark på TV2, når han i samarbejde med LOF Syd torsdag den 28. april kl. 19-21 holder foredrag på Hotel Sønderborg Kaserne.

Her vil Jesper Vollmer fortælle om sin fantastiske rejse med mad lige fra hans tid som kok for Kongehuset over iværksættereventyret med RÅ til madklubben Vollmer, hvor han lærer danskerne at lave gedigen god mad med masser af smag. Vi skal naturligvis også høre om hans personlige historie, om hvordan den alvorlige ulykke i Thailand tilbage i 2015 ændrede hans liv, skriver LOF Syd.

Foredraget suppleres med en lækker tapas-menu bestående af fem forskellige tapas-hapsere, som Jesper Vollmer selv anretter, serveret med et glas vin eller vand til og han vil selvfølgelig også fortælle om menuen, om smagssammensætningen og dele ud af gode tips og tricks til hjemmekøkkenet. Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål.

Det bliver en forrygende aften med mad og fortælling – alletiders oplevelsesgave!

Tilmelding hos LOF Syd.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...