Julehygge hos Caras Pleje og Omsorg

11. december 2019 Kultur

Medarbejderne fra Caras bruger deres arbejdsdage på at køre rundt og gøre deres til, at de ældre hjemmepleje-brugere har det godt. Men onsdag eftermiddag var det Caras-ejer Anette Eeg Koch, der sørgede for at medarbejderne og især deres børn havde det rigtigt godt og fik en herlig oplevelse.

“Vi holder et julearrangement, ja nærmest en julefest, og medarbejderne er velkomne til at tage deres børn med”, sagde Anette Eeg Koch til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Scenen var sat, så det især handlede om de mange små størrelser.

Og børnene hyggede sig fortrinligt – først med hinanden og lidt senere skulle de kalde på julemanden – og det gjorde de.

Heldigvis kom julemanden frem og med sig havde han hele to sække med gaver. Men inden de blev delt ud, skulle der danses om juletræet.

Gaveuddelingen klarede julemanden ved at læse navnet på hver enkelt pakke og så kalde på de børn, der havde opført sig så pænt, at der vankede en julegave.

Anette Eeg Koch har planer om at udvide julearrangementet næste år, så medarbejdernes kærester eller ægtefæller også kan være med.

“I sidste måned havde vi julefrokost og i sommer var der sommerfest. Det er vigtigt, vi får nogle gode oplevelser sammen, så alt ikke går op i arbejde”, sagde Anette Eeg Koch.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk