Julehygge i Fakta i Kløvermarken

19. december 2014 Erhverv

Fredag eftermiddag blev kunder i Fakta i Kløvermarken budt på smagsprøver af både en californisk vin samt en af de mere kendte fra Valpolicella. Det var butikschefen Kurt, der stod for vinsmagningen, hvor han samtidig kunne hyggesnakke med kunder.

Når vinen var drukket, så kunne der spises en æbleskive og drikkes glögg eller saft.

Her serverer Katrine med nisse hue og Kristina for chefen Kurt.

Her serverer Katrine med nisse hue og Kristina for chefen Kurt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kom og smag en æbleskive med syltetøj eller sukker”, sagde Christina og Katrine rigtigt mange gange. Og heldigvis lod nogle sig friste, så de ikke endte med selv at skulle sætte alle æbleskiverne til livs.

For hyggens skyld

“Vi laver det her for hyggens skyld”, siger Kurt, der fortæller, at den slags kommer der mere af i det nye år.

“Jeg synes, vi giver vores kunder en rimelig god service allerede, men nu skruer vi alligevel lidt mere på service og kundevenlighed”, siger butikschefen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lavprisvarehuse er almindeligvis skruet sammen over et koncept med billigere varer på hylderne og til gengæld ingen service og minimal personalestab.

“Men vi vil gerne skille os lidt ud og vi vil også gerne have at kunderne synes, det er godt at handle i vores butik”, siger Kurt.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Tag børnene med på græskarjagt

23. september 2023 Samfund

Frem til den 31. oktober kan du døgnet rundt komme og opleve den flotte Græskarmark med over 50 spændende græskarsorter i et hav af farver og former! Både spiselige og til pyntegræskar – og du kan gå gennem Majslabyrinten og deltage i græskarjagten. Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående […]

Læs mere...