Julehygge med indietoner fra The White Album

23. november 2021 Kultur

Claus, Jakob og Frederik, der alle er sangere, sangskrivere og guitarister i bandet, har velsignet de danske og udenlandske koncertscener med deres liflige stemmer og lune fynske humor i over 10 år og tager nu hul på deres første juletour.

“Vi har altid haft et eller andet kørende med jul i det her band. Vi har ofte sendt julekort ud til de spillesteder, vi har spillet på i løbet af året og har jo også både udgivet julesingle og har for et par år tilbage været med i DRs Store Juleshow. Det føles bare rigtigt at markere det”, siger Claus Arvad i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Drengene tager på en frisk lille rute gennem Danmark, med en lille afstikker til Frankfurt, og de glæder sig til at komme ud og mærke julestemningen i landets kirker og på spillestederne.

The White Album spiller i Mejeriet den 3. december.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...