Julemanden besøgte Anja og Dans julearrangement

27. november 2019 Samfund

Onsdag eftermiddag var Anja og Dans private pasningsordning rykket fra Damgade og ind i MultiKulturhuset – og forklaringen er: Det er snart jul.

“Hvert år plejer vi at lave et julearrangement, hvor både børn og forældre samles”, siger Dan Benkjer til SønderborgNYT.

“Vi har taget legetøj med, lavet en aftale med julemanden og vi skal danse om juletræet, inden der deles godteposer ud”, siger Anja Benkjer og tilføjer:

“Julearrangementet gør også, at forældre kan hilse på hinanden og de kan snakke sammen, når der sættes gløgg og æbleskiver frem”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alting forløb helt efter planen og heldigvis kom julemanden, da der blev kaldt på ham – og endnu bedre var, at han havde godteposer med.

Du kan læse mere om Anja og Dans private pasningsordning HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...