Julemanden besøgte Anja og Dans julearrangement

27. november 2019 Samfund

Onsdag eftermiddag var Anja og Dans private pasningsordning rykket fra Damgade og ind i MultiKulturhuset – og forklaringen er: Det er snart jul.

“Hvert år plejer vi at lave et julearrangement, hvor både børn og forældre samles”, siger Dan Benkjer til SønderborgNYT.

“Vi har taget legetøj med, lavet en aftale med julemanden og vi skal danse om juletræet, inden der deles godteposer ud”, siger Anja Benkjer og tilføjer:

“Julearrangementet gør også, at forældre kan hilse på hinanden og de kan snakke sammen, når der sættes gløgg og æbleskiver frem”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alting forløb helt efter planen og heldigvis kom julemanden, da der blev kaldt på ham – og endnu bedre var, at han havde godteposer med.

Du kan læse mere om Anja og Dans private pasningsordning HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...