Julemanden spredte glæde ud til 11 familier

23. december 2016 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Der er slet ingen tvivl om, det er alletiders oplevelse for børn, når der står en julemand i døren. Og det oplevede ti familier på Als og en enkelt på Felstedkanten fredag.

Giving2Charity, Fakta i Havnbjerg og Karrusellen i Nordborg var gået gået sammen om at give nogle udvalgte familier en kurv med madvarer, så de kan få en god jul.

“I Givings2Charity plejer vi at give penge videre til sociale foreninger. Og vi har også givet 2000 kroner til at jule for på nogle væresteder. Men de sidste 3000 kroner fra vores Frisørdag, har vi

Artiklen fortsætter under annoncen

Edith, som altid er der for andre, fik besøg af julemanden.

brugt på julekurve, som vi selv ville dele ud”, siger Lars Christiansen fra Giving2Charity. Han og Jette Nicolaisen fra Karrusellen i Nordborg var med julemand rundt og dele ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvor er det dog bare dejligt, at I hjælper os. Det gør mig simpelthen så glad”, siger en ung mor, der skal overleve på SU. Når maden er i hus, så kan der bruges penge på gaver til børnene, som på den måde skærmes ind.

Og det er lige så dejlig en oplevelse at tage rund og dele ud. Se hvor rørte nogle af modtagerne er, når de mærker, at der er andre, der vil gøre noget for dem.

“Bare det at se de mennesker, når vi rækker dem kurven og posen, er så dejligt. Det er så godt, at vi kan sprede glæde”, siger Jette Nicolaisen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Modtagerne af Giving2Chartys julehjælp er udvalgt efter at nadre havde skrevet ind og foreslået, at de skulle have hjælpen.

Edith i Cowboybyen stod også på listen og det er datteren, der havde skrevet ind.

“Min mor hjælper altid andre. Hun har været spejderleder i mere end 30 år, hun har været formand for nyreforeningen og hun er altid klar til at give en hjælpende hånd til sine naboer og hun er altså over 70 år”, skriver datteren, som mener, at vi skal huske at gøre noget for dem på dem, der altid gør noget for andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...