Julemarked foran Alsik Hotel er aflyst

21. oktober 2020 Erhverv

Pladsen foran Alsik Hotel skulle i december have dannet ramme om et julemarked for både turister og indbyggere i Sønderborg.

Men sådan bliver det desværre ikke, skriver Alsik Hotel i en pressemeddelelse.

“Vi har holdt øje med Corona-udviklingen og myndighedernes anbefalinger, og det står nu klart, at det ikke er muligt at gennemføre julemarkedet under forsvarlige forhold. Vores gæsters sikkerhed kommer i første række. Derfor aflyser vi arrangementet. Nu vil vi i stedet koncentrere os om at skabe en god julehygge for vores egne gæster på hotellet, og så håber vi, at julemarkedet kan gennemføres næste år”, siger Anne Kathrine Bruun Sørensen, eventchef på Alsik Hotel.

Julemarkedet skulle have fundet sted de to sidste weekender op til jul på den store plads mellem Alsik Hotel og Multikulturhuset. Udover den gode julestemning skulle markedet også være en promovering af gode lokale råvarer. Derfor var flere lokale aktører i fødevarebranchen med på udstillerlisten.

Julemarkedet var arrangeret i samarbejde med CHPevent, der også står bag lignende arrangementer på bl.a. Bernstorff Slot og Rosenholm Slot.

“Det er ærgerligt, at vi nu må aflyse markedet. Det har været en imponerende opbakning og interesse for julemarkedet, og det har vist os, at der helt bestemt er grundlag for sådan et arrangement i Sønderborg”, siger Claus Haas Petersen, direktør i CHPevent.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk