Julemarked på Cathrinesminde Teglværk – også næste weekend

14. november 2021 Kultur

I denne weekend har der været Julemarked på Cahtrinesminde Teglværk og det gentages i den kommende weekend, hvor endnu flere får mulighed for at gå på opdagelse i de mange boder og finde ting og sager, som kan bruges i julen.

“Jeg har lavet en del sager til julen gennem flere år og jeg fornyr mit udvalg ved at spotte spændende motiver. Dem tager jeg et billede af og så gengiver jeg dem på eksempelvis på en pude. Et motiv kan sagtens hentes fra en klokkestreng”, siger Kirsten Hammeleff fra Dida Design, der både syr og strikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

I et andet af teglværkets mange lokaler har Elenea Kindeeva Jensen sin bod med alverdens flet.

“Jeg kalder det rul og flet og det er en fin ting til de mennesker, som gerne vil have en billig hobby”, siger hun og tilføjer, at man kan kigge på Facebooksiden -Rul & Flet – og se Elena Kindeeva Jensens opskrifter på flet.

Materialet er gamle aviser og reklamer.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 112, Sønderborg

Brandbiler kom susende – men der var ingen brand

18. januar 2022 112

Ved middagstid blev der ringet til Brand og Redning fra en lejlighed på Løkken i Sønderborg. Melding lød på brand i køkken. “Men heldigvis var der bare en stegepande, der var blevet alt for varm og derfor gav en del røg”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. Røget har gjort kvinden i lejligheden bange og […]

Læs mere...