Julen kommer snart til Augustenborg

4. november 2021 Augustenborg

Tre handlekraftige kvinder i Augustenborg er gået sammen om at arrangere ”Julehygge i Augustenborg” lørdag den 20. november fra klokken 10-16

Jane Olsen fra café Emma’s, Mette Henriksen fra Augustenborg-Food-Project og Jytte Urban fra Hertugbyens Bevaringsforening fik ideen om at skabe et fælles julearrangement.

Ud over de tre initiativtagere deltager byens forretningsfolk og foreninger så julestemning breder sig i byens hovedgade, i den gamle købmandsgård Storegade 19, på Jægerpladsen og i parken, Palævej 9, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Juletræet på Palævej skal naturligvis pyntes af børnene, som gerne må tage deres yndlingspynt med.

Klokken 15.30 kommer julemanden og går hele vejen gennem ‘gågaden’ op til parken, hvor juletræet tændes og der deles godter ud.

Arrangørerne ser frem til en dejlig dag med mulighed for at få købt julegaver, få sig et glas gløgg eller glühwein, en god ringriderpølse, en tallerken gullachsuppe eller lækker juleknas.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Flere end ti lægehuse tilbyder Corona-vaccinationer

7. december 2021 COVID-19

Fra i morgen, onsdag, kan alle borgere i Region Syddanmark blive vaccineret hos egen praktiserende læge. Det fremgår af Region Syddanmarks hjemmeside, hvor man også kan se, hvilke lægehuse der tilbyder vaccineren i klinikken. Tidsbestilling til vaccination sker gennem lægen og altså ikke på vacciner.dk, som hvis man skal vaccineres i et vaccinationscenter. Man vælger selv, […]

Læs mere...