Juletradition: Mark og Christoffer i Kultursalen

4. december 2013 Kultur

Fredag den 20. december byder Kultursalen i Augustenborg på en fantastisk koncertoplevelse med Mark & Christoffer, der på bedste vis synger julen ind. Og det er efterhånden blevet tradition, at Mark og Christoffer besøger Hertugbyen.

Mark og Christoffer er klar til at synge julen ind.

Mark og Christoffer er klar til at synge julen ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

For adskillige år siden mødtes de to herrer under en musical på Statsskolen og siden dengang har de spillet sammen. I første omgang var det en måde at få gratis øl på i byens natteliv. Men nu er det slut med bare at tage imod en flok pilsnere, når der skal underholdes.

De to lokale musikere byder på en række af julens sange – og selvfølgelig også på en række andre numre, som de begge synes er gode.

– Det skal være hyggeligt og gerne lidt sjovt også, siger Christoffer Brodersen. Om det sjove endnu en gang betyder, der vanker en præmie til en fra publikum må tiden vise.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil have en helt forrýgende aften med de to lokale musikere, så er det om at få fat i en billet i en fart. Det gør du på mif.dk/kultur

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...