Juletradition: Mark og Christoffer i Kultursalen

4. december 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag den 20. december byder Kultursalen i Augustenborg på en fantastisk koncertoplevelse med Mark & Christoffer, der på bedste vis synger julen ind. Og det er efterhånden blevet tradition, at Mark og Christoffer besøger Hertugbyen.

Mark og Christoffer er klar til at synge julen ind.

Mark og Christoffer er klar til at synge julen ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

For adskillige år siden mødtes de to herrer under en musical på Statsskolen og siden dengang har de spillet sammen. I første omgang var det en måde at få gratis øl på i byens natteliv. Men nu er det slut med bare at tage imod en flok pilsnere, når der skal underholdes.

De to lokale musikere byder på en række af julens sange – og selvfølgelig også på en række andre numre, som de begge synes er gode.

– Det skal være hyggeligt og gerne lidt sjovt også, siger Christoffer Brodersen. Om det sjove endnu en gang betyder, der vanker en præmie til en fra publikum må tiden vise.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil have en helt forrýgende aften med de to lokale musikere, så er det om at få fat i en billet i en fart. Det gør du på mif.dk/kultur

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...