Junior Chambers sætter fokus på klimaet

13. marts 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Alsion danner den 28. marts 2014 ramme for Junior Chamber Internationals grænseoverskridende erhvervskonference, 
hvor lederskab i turbulente perioder går hånd i hånd med Bright Green Business. Hurtig tilmelding tilrådes.

På programmet er blandt andre Michael Evan Goodsite, der er professor og institutleder på Aarhus Universitets institut i Herning.

Michael Goodsite.

Michael Goodsite.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klimaet forandrer sig, og det har det altid gjort. I de nordiske lande har nogle formået at få det bedste ud af den præmis. De har set forretningsmulighederne i en verden under forandring, siger Michael Evan Goodsite.

Indlægget af Michael Evan Goodsite ”Forståelsen af klimaforandringer – undergang eller forretningsmuligheder” vil fokusere på dette emne og tage udgangspunkt i nogle cases fra jyske virksomheder, der har set og grebet de forretningsmuligheder, der opstår i takt med klimaforandringerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover vil jeg komme ind på de muligheder, der er for serviceorganisationer med et klima under forandring, og jeg vil ligeledes fortælle om mit bidrag til en ny artikel, der er blevet udvalgt blandt 5000 som en såkaldt ”key scientific article” (vigtig videnskabelig artikel) af den internationale brancheorganisation for grøn- og bæredygtig energi,” siger Michael Evan Goodsite og fortsætter:

Denne artikel handler om forsikringssektorens rolle i forhold til at fremme innovation og udvikling af miljørigtige og renere energi og teknologier med udgangspunkt i flere cases fra de nordiske lande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkomne

Årets Erhvervskonference er åben for enhver. Den henvender sig til både private virksomheder, offentlige institutioner samt privatpersoner i Danmark og Sydslesvig med interesse for fremdriften i :alsion2

–  Det erhvervsmæssige samarbejde i den dansk-tyske region

Artiklen fortsætter under annoncen

–  Idealbilledet for det fremtidige grænseløse lederskab

–  Forretningsmulighederne inden for klimatiske spørgsmål og energieffektivisering

Junior Chamber International har tilkaldt skarpe indlægsholdere, der formidler indsigt og inspiration til fremadrettet praktisk brug.

Læs mere på www.fk2014.dk

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...