Jussi Adler-Olsen donerer en del af sit honorar til Hertughaven og Gnisten

29. marts 2019 Kultur

Foreningen Gnistens medlemmer kan se frem til en hyggelig aften og brugerne på Hertughaven kan begynde at glæde sig til deres sommerfest.

De får nemlig et flot tilskud til deres arrangementer fra selveste Jussi Adler-Olsen, når han besøger Brecklings Bogcafé på torsdag.

“Jeg ved, at Hertughaven har bestemt sig for at bruge pengene på mad fra Det Grønne Køkken, så de får noget lækkert at spise til deres sommerfest”, siger bogcafé-vært Allan Breckling.

Flere end 220 mennesker har meldt deres ankomst til Brecklings Bogcafé på torsdag, når Allan Breckling og Jussi Adler-Olsen skal tale om bestseller-krimierne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Få pladser endnu

“Der er få ledige pladser og er der nogle flere, der gerne vil møde Jussi Adler-Olsen, så skal de ringe til mig på telefon 5240 6616”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Brecklings Bogcafé begynder klokken 19 på og det er på Hotel Sønderborg Strand.

Prisen er – med kaffe og kage – 249 kroner.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...