Jussi Adler-Olsen er igen helt frisk og kan opleves i Brecklings Bogcafé i december

Foto: Robin Skjoldborg
20. november 2021 Kultur
Jussi Adler-Olsen. Pressefoto: Robin Skjoldborg
Jussi Adler-Olsen. Pressefoto: Robin Skjoldborg

Den 12. december klokken 15 besøger Jussi Adler-Olsen Brecklings Bogcafé i Sønderborghus og dermed får de 140 bogcafé-gæster, som købte billet til arrangementet i Gråsten endelig få den internationalt kendte forfatter at se.

Allan Breckling ser frem til at byde velkommen i Sønderborghus, hvor publikum skal høre om den nye roman i afdeling Q-serien, Natrium Chlorid, og hvor de skal høre nærmere og gå dybt ind i Jussi Adler-Olsens forfatterskab.

Jussi Adler-Olsen har udgivet sin berømte serie i 40 lande, blandt andre Rusland, Tyskland og Korea. Jussi Adler-Olsen glæder sig også til at komme til Als og fortælle om sit liv og forfatterskab i en samtale med med Allan Breckling.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi måtte aflyse arrangementet i Ahlmannsparken, fordi Jussi Adler-Olsen fik Corona, men nu er han frisk igen og han glæder sig til at komme til Sønderborg”, siger bogcafé-værten, Allan Breckling, til SønderborgNYT. Og han fortæller videre, at det giver rigtig god mening at flytte bogcafeen med Jussi Ader-Olsen til Sønderborghus.

“Der var solgt 140 billetter til bogcafeen i Ahlmannsparken, men selvom jeg havde annonceret i Gråsten Ugeavis, så var der kun 30 gråstenere, der havde tilmeldt sig. Hertil kommer, at der er plads til omkring 280 bogcafé-gæster i Sønderborghus”, siger Allan Breckling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brecklings Bogcafé får ikke refunderet de udgifter, der har været til det Corona-aflyste arrangement i Gråsten og derfor er der brug for at sælge flere billetter – og det er muligt, når rammen er Sønderborghus.

“Og alle dem, der gerne vil møde Jussi Adler-Olsen, skal bare ringe til mig eller sende en mail”, siger Allan Breckling.

Billetten koster 195 og kan købes på tlf. 5240 6616 eller acharling@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...