Jutta Sko sælger armbånd for En God Jul for Alle

9. december 2019 Samfund

Det er ikke alene i Park by Mens Cut og hos Vinspecialisten, der sælges flettede armbånd til fordel for en God Jul for Alle.

Henning Petersen fra En God Jul for Alle spurgte også Lars Eskildsen i Jutta Sko, om de ville hjælpe med at sælge de flotte armbånd, som elever fra FGU-uddannelsen laver i deres fritid og donerer til sagen.

“Jeg sagde straks ja, fordi det giver mening at hjælpe andre, så de også får en god jul”, siger Lars Eskildsen til SønderborgNYT og tilføjer:

“Jeg har iøvrigt opfordret til, der bliver lavet armbånd i forskellige farver”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Eskildsen synes, det er virkeligt flot, at FGU-eleverne har henvendt sig til En God Jul for Alle og tilbudt at hjælpe.

Armbåndene koster 100 kroner stykket – og giver du sådan et i julegave, så glæder du både modtageren og de familier, der får julehjælp.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...