Jydske Landsoldater inviterer indenfor i Bøffelkobbelhuset

8. august 2021 Kultur

I december 2017 overtog de Jydske Landsoldater Bøffelkobbelhuset og i den forløbne tid har de renoveret huset og haven er omlagt og målet var at føre det meste tilbage til år 1900, skriver Jydske Landsoldater.

Jydske Landsoldaters store interesse er, de to slesvigske krige – specielt krigen i 1864 og da muligheden tilbød sig, at få et fast ståsted, hvor historien kan fortælles, var der ingen tvivl om at dette historiske sted lige netop var det rette sted for Jydske Landsoldater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en stor opgave at formidle historien og vedligeholde hus og have, så derfor vil vi gerne have hjælp til denne opgave: At fortælle om huset og familien Fink, at vedligeholde huset og haven som for nuværende er pænt og nydeligt.

Bøffelkobbelhuset har fået sponsorstøtte fra følgende: SE Vækstfond, Phillipejendomme, BHJ Fonden, De Danske Forsvarsbrødre, DDF Hammel og Omegn, Inga Olsen og Protox.

Jydske Landsoldater søger fortsat sponsorstøtte til færdiggørelse af hus og have.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jydske Landsoldater håber at se jer lørdag den 14. aug og søndag den 15. august i Bøffelkobbelhuset på Amtsvejen 4 ved Nybøl, hvor der diskes op med kaffe og lidt fra det sønderjyske kaffebord.

På Facebook er der oprettet en side: Bøffelkobbelhusets Venner

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 Samfund, Sønderborg

På tirsdag bliver 29 lokale borgere danske statsborgere

17. september 2021 Samfund

Sønderborg Kommune gennemfører tirsdag den tredje Grundlovsceremoni i kommunen. Der er 29 tilmeldte, som bliver danske statsborgere. Inklusiv deres gæster og pårørende, så forventer vi cirka 60-70 personer til arrangementet, skriver kommunen. Håndtryk er stadig suspenderet, så i stedet vil det forsat være øjeblikket, hvor den kommende statsborger underskriver erklæringen i overværelse af borgmesteren, der […]

Læs mere...